SHENZHEN DYS FIBER OPTIC TECHNOLOGY CO.,LTD
Thuis
Producten
Over ons
Bedrijf Nieuws
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

SHENZHEN DYS FIBER OPTIC TECHNOLOGY CO.,LTD

Certificaten
Van goede kwaliteit Optische vezel Splitter voor verkoop
Van goede kwaliteit Optische vezel Splitter voor verkoop
Klantenoverzichten
We zijn zo blij om samen te werken met u voor een lange tijd. Uw goede service maakt me tevreden! Ik denk dat je veel klanten hebben dezelfde opmerkingen.

—— Vicky Bailey

Goede kwaliteit! Houden samen te werken!

—— Lewis Farmborough

Ik ben online Chatten Nu

SHENZHEN DYS FIBER OPTIC TECHNOLOGY CO.,LTD

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
SHENZHEN DYS FIBER OPTIC TECHNOLOGY CO.,LTD SHENZHEN DYS FIBER OPTIC TECHNOLOGY CO.,LTD SHENZHEN DYS FIBER OPTIC TECHNOLOGY CO.,LTD SHENZHEN DYS FIBER OPTIC TECHNOLOGY CO.,LTD SHENZHEN DYS FIBER OPTIC TECHNOLOGY CO.,LTD SHENZHEN DYS FIBER OPTIC TECHNOLOGY CO.,LTD SHENZHEN DYS FIBER OPTIC TECHNOLOGY CO.,LTD SHENZHEN DYS FIBER OPTIC TECHNOLOGY CO.,LTD SHENZHEN DYS FIBER OPTIC TECHNOLOGY CO.,LTD SHENZHEN DYS FIBER OPTIC TECHNOLOGY CO.,LTD
het bedrijf bij het voorbureau Het Bureau Workshop van de vezel de optische kabel De assemblageworkshop van MPO MTP PLC splitsersworkshop De openluchtworkshop van de kabelassemblage De workshop van flardcord&pigtail Productie-apparatuur Productie-apparatuur

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken : DYS
Aantal werknemers : >200
Jaarlijkse omzet : >600Million
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 50% - 60%

 

  

Is de Optische Technologie van de Shenzhendys Vezel een belangrijk bedrijf in het ontwikkelen van en de productie van geavanceerde vezel optische producten, hoofdzakelijk de optische binnen en openluchtkabel van de aanbiedingsvezel, de waterdichte verbindingsdraad van CPRI, MPO/MTP-verbindingsdraad, standaardvezel optische verbindingsdraad en PLC Splitser. DYS winnen de eretitel van Nationale High-tech onderneming door Shenzhen overheid in 2014.

 

 

TEAM

STERKTE CERTIFICAAT

Ongeveer goedgetrainde 200
personeel en ingenieurs.

Fabriek meer dan vierkant 3500
meet meer dan en heeft
23 niet stofproductie
lijnen in totaal
ISO9001: 2008, RoSH,
Hoge en Nieuwe Technologie van Ce,
EnterpriseCertficate.

 

 

 

 

 

 

Met jaren ervaringen in de vezel optische industrie, is onze fabriek volledig uitgerust meer dan 3500 vierkante meters en meer dan 32 niet stofproductielijnen. Ongeveer 200 goedgetrainde personeelsleden en ingenieurs dragen tot onze trotse producten bij. Wij hebben 4 productielijnen voor vezel optische kabel, 2 lopende band van de hoge normmpo/mtp verbindingsdraad, 8 productielijnen voor standaardverbindingsdraad en 10 PLC Splitsersproductielijnen.

 

 

De meest geavanceerde ingevoerde oppoetsende materiaal en het testen instrumenten laten onze producten toe etc. hebben super kwaliteit, zoals de oppoetsende machine van Senko, interferometer, automatische schoonmakende machine en OTDR, JGR.

 

 

 

 

Elk van onze optische producten zijn volgzame RoHS en ook verkregen ISO9001, ISO14001-certificatie van DYS. Onze hoogte - kwaliteitsproducten en opmerkelijke de dienstwinst de klant van al wereld, DYS-optische vezel ziet met u samen te werken ernaar uit.

 

 

 

 

 

 

Ondernemingsvisie:

Om klanten te winnen en de toekomst te winnen, zijn wij geëngageerd aan zich het ontwikkelen tot een product en een technologieleider in de optische communicatie industrie.

 

Innovatie-gedreven Ontwikkeling:

Het bedrijf heeft een streng en geschikt onderzoek en ontwikkelingsteam en rijke die productieervaring, door het wetenschappelijke beheersysteem, door jaren van accumulatie wordt een aangevuld en heeft een perfecte van de product onafhankelijke ontwikkeling en innovatie capaciteit, met een aantal nieuw productoctrooien.

 

 

Kwaliteitsbeleid:

De kwaliteit is de eerste en het krediet is het belangrijkst. Het beheer is de stichting en de dienst is eerlijkheid.

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
SHENZHEN DYS FIBER OPTIC TECHNOLOGY CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. Roy Huang

Tel.: 86-0755-29650336

Fax: 86-0755-29510505

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)